Procedure ved reparation

Procedure ved reparation

Går din LTS i stykker, skal den returneres til Equine LTS.

Inden du sender den, bedes du venligst gøre følgende:

 1. Tag et billede af LTS, når den er tændt og et når den er slukket. Send dette til mail: info@equinelts.com og beskriv problemet. Du får hurtigst muligt svar og besked om, hvortil du skal sende.
 2. Send kun LTS. Ikke batteri, oplader og cover.
 3. Rengør venligst LTS før afsendelse. Brug en fnugrulle til at fjerne hestehår. Brug en fugtig klud til at fjerne evt mudder og andet snavs. (efter reparation bliver LTS syet på et skrædderi. De kan ikke sy LTS, hvis den er fuld at hestehår og snavs.) Vi kan ikke foretage reparation, med mindre dette punkt er fulgt.
 4. Læg en seddel i lommen med følgende oplysninger: Navn, adresse, e-mail adresse, mobilnr.
 5. Send altid din LTS i ordentlig emballage. Den skal sendes i papkasse, da den ellers kan ødelægges yderligere under transport.
 6. Garantien dækker ikke:
  1. En hest har trådt på LTS.
  2. Batteriet er trådt på
  3. LTS bære præg af at værre strammet for hårdt omkring et hesteben
  4. Strømstikket er hevet af
 7. Når vi modtager LTS, gennemgår vi den. Dækkes skaden af garantien, foretages reparation og LTS returneres hurtigst muligt.
 8. Dækkes skaden ikke af garantien, foretager vi en vurdering af hvad der skal skiftes, så LTS er funktionsdygtig igen. Prisen herfor skriver vi til dig på SMS. Efter godkendelse fra dig, foretages reparation.

LTSer til reperation skal sendes direkte til firma-adressen, IKKE til pakkebokse, pakker som sendes til pakkebokse, bliver IKKE afhentet.

Billederne af LTSene med og uden lys, skal tages uden Cover.